Professionell e-blanketthantering

Design - Publicering  - Datafångst

Molnlösning för företag - myndigheter - organisationer

FFD - TCML- HTML5 - SVG - REST API - JSON


Hem

TextCenter AB

När det gäller professionella blanketter på webben

I dagsläget har vi sålt mer än tusentals användarlicenser för våra produkter. Vi är specialiserade inom professionell konstruktion av blanketter för parallellpublicering, dvs blanketter som både skall användas för tryck och online på Internet.

Vi arbetar för det papperslösa samhället
Våra produkter är ett "Framework" -komponenter som både kan användas fristående, byggas in i andra produkter och vara delkomponenter i större skräddarsydda lösningar. TextCenters produkter används redan som delkomponenter i större kundprojekt.
Under 2015 kommer vi att fokusera mycket av vårt arbete kring lanseringen av våra nya produkter för e-blanketter. Nya lösningar som samlar in och sammanställer ifyllnader via vilken blankett som helst. Produkterna sparar tid, arbete och i slutändan pengar för användaren. Digital frihet - grafisk precision.
När man pratar om elektroniska blanketter (formulär) slutar det oftast med en hel funktion. Därför har vi tillsammans med RMT (Rationell Mikro Teknik) integrerat blanketter tillsammans med dokumenthantering RMT+ till en helhetslösning.
Intresserad, sänd oss en e-post!